WEBINAR: “El dret al treball de les persones amb discapacitat intel·lectual”.

Avui s’ha fet el Webinar “El dret al treball de les persones amb discapacitat intel·lectual”. Una iniciativa impulsada per Dincat (Federació Catalana de Discapacitat Intel·lectual) amb el suport del Departament de Dret social de la Generalitat de Catalunya.

La jornada ha comptat amb la intervenció de Stephan Trömel, especialista Senior en Discapacitat de l’Organització Internacional del Treball (OIT), i ex Director del Foro Europeo de Discapacidad.

En el marc d’aquest important esdeveniment i com a membres de Dincat hem impulsat una taula rodona conjunta amb la entitat Aprodisca. Un punt de trobada, on hem pogut compartir experiències i recursos d’inserció laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual, dels Centres Especials de Treball i dels SIOAS a Catalunya.

Paral·lelament també s’ha celebrat una taula rodona formada per diputats en matèria d’ocupació del Parlament de Catalunya que han compartit punts de vista, objectius i reptes de futur dirigits a la creació de llocs de treball per a les persones del nostre col·lectiu.