WEBINAR: “El dret al treball de les persones amb discapacitat intel·lectual”.

La Fundació Mas Albornà ha pres part en el Webinar “El dret al treball de les persones amb discapacitat intel·lectual”. Una iniciativa impulsada per Dincat (Federació Catalana de Discapacitat Intel·lectual) amb el suport del Departament de Dret social de la Generalitat de Catalunya.

Com a membres de Dincat i de la mà de la nostra directora de comunicació i projectes, Cristina Barbacil, Mas Albornà ha format part de la taula rodona conjuntament amb Aprodisca amb la finalitat de compartir experiències sobre inserció laboral per a persones amb discapacitat intel·lectual dels Centres Especials de Treball. En el cas de Mas Albornà, s’ha explicat quin és el model d’inserció de la Fundació, el qual, entre d’altres, destaca per l’aposta pels enclavaments laborals, fórnula en què n’és un dels referents a Catalunya.

La jornada ha comptat també amb la intervenció de Stephan Trömel, especialista Senior en Discapacitat de l’Organització Internacional del Treball (OIT), i ex Director del Foro Europeo de Discapacidad. Paral·lelament també s’ha celebrat una taula rodona formada per diputats en matèria d’ocupació del Parlament de Catalunya que han compartit punts de vista, objectius i reptes de futur dirigits a la creació de llocs de treball per a les persones del nostre col·lectiu.

Accediu aquí al webinar