El projecte social de Mas Albornà rep el suport d’una cooperativa molt especial. Els alumnes de 5èB de l’Escola Baltà i Elias han participat al projecte de cultura emprenedora a l’escola i han creat una cooperativa que es diu Crazy Creators.

Un 15% del benefici de tots els productes elaborats pels membres d’aquest projecte cooperatiu s’ha destinat a la nostra fundació.

Així, tot els productes d’aquesta iniciativa social han estat elaborats pels alumnes de manera artesanal. Un objectiu, que aporta encara més valor a la creativitat d’aquesta iniciativa social.

El passat 4 de juny durant tot el matí, la Rambla Sant Francesc de Vilafranca va ser l’escenari idoni per a donar vida al mercat, on es varen vendre tots els productes.

Una representació membres del nostra centre ocupacional i l’Enric Hernández, treballador de la fundació i pare de dos alumnes que formen part de la iniciativa, va assistir a la jornada i al posterior acte de donació del xec.

Els usuaris del nostre centre de dia han explicat als als alumnes que els diners rebuts es destinaran a la compra de material per a poder continuar fent tallers.

Una experiència enriquidora que ens continua donant forces en la tasca de millorar la vida de les persones que viuen i treballen a casa nostra. BALTÀ ELIAS i més Crazy Creators han fet que el Penedès sigui un territori més socialment just i responsable. Moltes gràcies!