La Fundació Mas Albornà, compromesa amb la creació d’oportunitats per a persones amb disCapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió, ha participat activament en una trobada estratègica per conèixer l’estat actual i les necessitats del teixit empresarial del nostre territori en qualitat de  representants de la Federació Empresarial del Gran Penedès, organisme del qual la Fundació n’és membre de la Junta directiva. 

Aquesta jornada de treball, organitzada pel CIRE (Centre d’Iniciatives per a la Reinserció) amb l’objectiu d’intensificar la relació amb el teixit empresarial de la Catalunya central, ha comptat amb la participació de representants del departament de Justícia, d’Empresa, del mateix CIRE així com empreses, associacions i entitats rellevants del territori. La jornada, que s’ha celebrat aquest dimarts, 20 de febrer, a la seu de la Generalitat de Catalunya a Vilafranca del Penedès, ha servit per exposar les necessitats i projectes locals, realitzar una avaluació de futur per identificar oportunitats de col·laboració entre el teixit econòmic i avaluar les necessitats de perfils professionals i altres requeriments productius. 

La participació en aquesta tipologia de trobades  s’alinea amb els objectius de la Fundació Mas Albornà, que busca facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió  i promoure una societat més inclusiva. 

A la jornada, va assistir la directora de Comunicació i Projectes de la Fundació Mas Albornà, Cristina Barbacil, acompanyada de la Responsable d’Inserció, Judit Garrós. La seva participació ha estat clau per establir vincles i enfortir les relacions ja existents amb el teixit empresarial del Penedès.