Vés al contingut

mas_alborna_vinseum

Des del desembre i fins el març la Fundació Mas Albornà acompanyarà la nova exposició itinerant del Vinseum “Quan la vida entra a l’escola”. Una magnífica mostra que la cultura i la inclusió social podem fer sinergies al territori i també una nova oportunitat de feina per a fer créixer les oportunitats i el nostre projecte social.
Durant aquest període, per primera vegada fem l’acompanyament al visitant. Aquesta acció és la continuïtat de la col·laboració iniciada l’any passat amb el Vinseum, amb una clara aposta per a unir cultura i inclusió.
Una sinergia que vàrem començar amb el projecte de ser guies per un dia i, ara continuem amb aquesta tasca de conserges de l’exposició.
“QUAN LA VIDA ENTRA A L’ESCOLA” és doncs, una exposició que posa en valor la importància de l’educació a l’escola, focalitzada a la comarca del Penedès, des de 1896 al 1966.
Un interesantíssim repàs a tot allò que ha permès l’educació de tantes i tantes generacions de nois i noies de la nostra terra.
Des de Mas Albornà és una gran oportunitat de continuar la tasca iniciada i que esperem que continuï sent tant bona com la que ja vàrem iniciar l’any passat.
No us la perdeu
Més informació:QUAN LA VIDA ENTRA A L’ESCOLA