Vés al contingut

voluntariat

El servei de voluntariat de Mas Albornà continua ampliant la seva oferta d’activitats gràcies a la tasca desinteressada de voluntaris que volen compartir la seva experiència amb nosaltres.
Durant les pròximes setmanes iniciarem tres tallers nous que ens permetran ampliar encara més el ventall d’activitats que oferim a la nostra gent.
Dimarts 20 de febrer a les quatre de la tarda començarà el taller de suport a la teòrica del carnet de conduir. Una activitat molt esperada que gràcies a la nostra voluntària, la Gemma, ara ja és una realitat.
D’altra banda també recuperem l’activitat de català. Aquest és un dels tallers més antics de casa nostra que ara torna amb energies renovades de la mà del Francesc, un dels nous voluntaris d’aquest any.
Finalment, dijous 22 de febrer també s’incorpora la Meritxell, que s’encarregarà d’impartir el taller d’informàtica bàsica, una finestra d’aprenentatge d’ofimàtica elemental que ofereix un primer contacte amb les noves tecnologies.
Totes aquestes activitats és realitzaran a l’edifici de la Virben. Aquelles persones de la casa que vulgueu participar en alguna d’aquestes activitats ara teniu la vostra oportunitat!
El voluntariat és una porta oberta a l’altruisme i a l’aprenentatge de nous coneixements que ens permet millorar la vida de les nostres persones. Gràcies a la tasca desinteressada dels voluntaris que ens fan de suport ho continuem fent possible.