marc-ribas

El proper divendres 20 de desembre surt a la llum el tretzè calendari social que promou la Fundació Mas Albornà, el qual porta per títol “Cuinem el 2020”.
Coincidint amb la nova imatge de la marca d’embotits de Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcurters, la Fundació promou aquest 2020 un calendari al voltant del món de la gastronomia. Així, s’ha comptat amb la presència de cuiners i professionals del sector de reconegut prestigi per a convertir el calendari número tretze de Mas Albornà en un homenatge a la bona gastronomia i els seus valors tot vinculant cada mes a una de les característiques amb les quals la identifiquem: la qualitat, el sabor, la tradició, la cultura, l’alimentació saludable, o el secret de les receptes, per citar-ne uns quants.
Com a novetat, el calendari inclou una recepta de cada xef. El recull de receptes podrà separar-se del calendari de manera que en finalitzar l’any gaudirem d’un petit receptari amb 12 propostes ben personals dels gastrònoms protagonistes.
Els gastrònoms que han pres part en el calendari han estat: Carme Ruscalleda (Cuina Estudi Carme Ruscalleda), Nandu Jubany (Pur), Oliver Peña (Enigma), Fermí Puig (Fermí Puig), Raül Balam (El drac de Calella), Oriol Llavina (El cigró d’Or), Ada Parellada (Semproniana), Rafa Peña (La Gresca), Oriol Ivern (Hisop), Carles Gaig (Gaig a casa), Josep Roca (Celler de Can Roca) i el televisiu Marc Ribas (Joc de Cartes i Cuines de TV3 ).
Com cada any, a més, el calendari social de Mas Albornà és sense afany de lucre (no es ven, sinó que es regala) i es realitza gràcies a la col•laboració desinteressada de diferents professionals. Així, tant la Roser Blanch (fotògrafa) com la Carmen Palomino (disseny gràfic) són les encarregades enguany de donar forma al calendari i sumar, així, el seu gra de sorra solidari a la tasca de la Fundació.
El calendari es distribuirà gratuïtament a través d’un encartament el divendres 20 de desembre al setmanari comarcal El 3 de Vuit així com els punts propis de Mas Albornà: establiments Mallart Artesans Xarcuters (La Granada, Sant Quintí de Mediona i La Llacuna) i el Quiosc de l’Hospital Comarcal a Vilafranca del Penedès.
El calendari, com cada any, s’ha fet gràcies a la col•laboració de diferents patrocinadors els quals han finançat la seva creació: CANON, VAQ Asset Management, Anguera Maquinària, Motor Albet, Tasta’m i Bon profit, Grau Maquinària, Taller Sanber, Heliexport, Pellisa Ràfols, Gràfiques Foix i Mallart Artesans Xarcuters.
descobriu el making of
https://vimeo.com/377482037