Vés al contingut

El passat divendres 17 de maig el VINSEUM, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya va inaugurar la primera planta del nou museu i l’exposició “129 vides” i, una vegada més, confia en les persones de Mas Albornà per a l’acompanyament a les seves exposicions.

Aquesta col·laboració amb el VINSEUM posa en valor les capacitats de les persones de Mas Albornà, en aquesta ocasió seran 2 persones les que estaran vinculades al museu tenint cura de l’exposició “129 vides”, una de les persones hi treballarà de dimarts a divendres i l’altra el cap de setmana.

L’exposició “129 vides” parla i mostra com va ser la vida de les 129 persones que es van trobar en les excavacions de les obres per fer el nou museu. L’exposició estarà oberta fins al 31 d’octubre de dimarts a dissabte de 10 a 19 h i els diumenges de 10 a 14 h.

Així mateix, també és possible visitar gratuïtament la primera planta del museu, allà hi podreu trobar la nova botiga del VINSEUM, una mostra de les DO’s catalanes (denominacions d’origen) i moltes més curiositats del món del vi.

Gràcies a entitats com el VINSEUM podem fer visible la tasca de Mas Albornà, crear oportunitats sociolaborals per a les persones amb discapacitat, trastorn mental o risc d’exclusió, mostrant que són capaces de dur a terme feines de caràcter cultural i d’atenció directa al públic.