Vés al contingut

cor_bons_web

Una vegada més el calendari social de Mas Albornà es farà més visible que mai  i arribarà a tots els racons de Catalunya gràcies a la seva distribució gratuïta amb dos mitjans de comunicació. Així, el dia 15 de desembre es distribueix amb l’edició del setmanari El 3 de Vuit, i l’endemà, dia 16, encartat amb el diari El Punt Avui. D’aquesta manera s’arriba a un altre moment clau del calendari, després de la presentació oficial que es va fer al Vinseum de Vilafranca.
L’onzena edició del calendari de Mas Albornà, nascut amb el títol “portem el Penedès al cor”, mostra dotze imatges que resumeixen els atractius turístics del Penedès. En aquests escenaris s’han captat imatges en les que hi apareixen cares conegudes d’actors, cantants i esportistes que tenen vincles amb el territori, juntament amb persones de la fundació.
En aquesta ocasió, Mas Albornà s’ha aliat amb Enoturisme Penedès amb la doble missió de promocionar turísticament durant tot l’any el territori que comparteixen i al mateix temps afegir-hi un component social.
Un cop més, el calendari 2018 ha comptat amb la col·laboració desinteressada d’un fotògraf i un dissenyador, que en aquesta ocasió han estat Marçal Font i Pep Martínex, respectivament.
Les fotografies es van realitzar durant quatre mesos en diverses localitzacions del Penedès i el Garraf i representen els atractius que ofereixen elements com l’enoturisme, els miradors, els castells i monestirs, els espais naturals, els camins, la gastronomia, les festes i folklore, les platges, la verema, els paisatges, el cicloturisme i els orígens del territori.
En aquests escenaris s’hi han situat els coprotagonistes d’aquesta edició, els cantants Anna Roig, Joan Herrero de Los Manolos i Cesk Freixas, els actors i actrius Josep Julien, Neus Ballbé, Dafnis Balduz, Biel Duran, Roger Casamajor, Victòria Pagès i Mia Esteve, el futbolista de l’Espanyol, Marc Roca , i una representació del folklore de Vilafranca, Falcons, Xicots, Castellers de Vilafranca, i els balls de Panderetes, Bastons i Pastorets.
El calendari, del que se n’han fet 32.000 exemplars, s’ha finançat amb el patrocini i col·laboració de Vaq Asset Management, Grau Maquinària, Canon, Motor Albet, Heliexport, Quirón Prevención, Set i Tria, Fundació MRW, Gràfiques Foix, Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Ajuntament de Subirats, Ajuntament de Vilafranca del Penedès, Ajuntament de Torrelavit, Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia i Diputació de Barcelona.