Vés al contingut

bcn_llar_sortida1

Un grup de la llar ha agafat el tren i s’ha plantat a Barcelona per passar-hi el dia. Ni la pluja ni el fred ha estat un obstacle per poder compartir tots junts aquesta visita a la capital, que els ha portat pels racons més representatius del casc antic de la ciutat. Un dia per recordar!
Esmorzar al tren de camí a Barcelona i prendre un refresc a mig matí tot xerrant en una terrassa són coses que entre setmana no s’acostumen a fer. De tant en tant és emocionant poder viure aventures com aquesta perquè això permet enfortir la relació entre el companys de pis i al mateix temps, divertir-se.
Des de Mas Albornà potenciem les activitats d’oci i lleure, ja que ens permeten millorar les capacitats de relació i el benestar de les persones que viuen amb nosaltres i aquesta activitat n’és un clar exemple.
L’equip de professionals que treballa diàriament al nostre servei d’habitatge s’encarrega de buscar activitats lúdiques que puguin satisfer les diverses necessitats de les persones de casa nostra. Sortir a caminar per la muntanya, anar a la platja, visitar museus, passar el dia en un parc d’atraccions o aprendre a anar amb bicicleta són algunes de les coses que es realitzant des de la llar de Mas Albornà.