xerrada_dincat

Aquest matí l’auditori de Mas Albornà a l’edifici Virben de Vilafranca del Penedès ha acollit una nova trobada amb les famílies. D’una banda, a les 10,30h la tècnica del Grup DINCAT Sandra Laguna i Dolors Rius (mare voluntària) han presentat el Programa “T’acompanyem” i, posteriorment, a partir de les 11:00 ha tingut lloc la xerrada “Decidir per l’altre” a càrrec de Joan Canimas i Bruguè, doctor en filosofia.
La xerrada ha estat un espai de participació que ha comptat amb la presència de familiars de persones vinculades a la fundació, els quals han volgut participar activament de l’experiència.
Recordem que el tema tractat a estat una de les qüestions més complexes i delicades en el món de la dependència en general i la discapacitat en particular, des de diferents vessats (la pròpia persona o aquelles que en són tutores). Sempre és delicat saber en quin moment i com hem de “Decidir per l’altre” i es per això, que sens dubte ha estat molt profitós poder plantejar obertament aquest tema i aportar-hi diferents perspectives.
El Grup DINCAT, la federació que vetlla per la defensa dels drets, la dignitat i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual ha estat l’entitat encarregada d’organitzar aquest acte.
Des de Mas Albornà voldríem agrair molt sincerament al grup DINCAT, l’organització d’aquesta jornada i esperem poder torna a participar en altres esdeveniments conjuntament.