Vés al contingut

dincat

ministeri

El proper 18 d’octubre, Mas Albornà acollirà la celebració d’una trobada organitzada a l’auditori de la fundació a càrrec del grup Dincat. Aquest acte constarà de dues parts ben diferenciades.
D’una banda, a les 10h la tècnic del Grup DINCAT Sandra Laguna i Dolors Rius (mare voluntària) presentaran el Programa “T’acompanyem” i posteriorment a partir de les 10:30 començarà la xerrada “Decidir per l’altre” a càrrec de Joan Canimas i Bruguè, Dr. en filosofia.
Les xerrades és un espai de trobada i coneixement adreçat a famílies, treballadors i usuaris on s’hi tracen temes relacionats amb la discapacitat, el trastorn mental o el sector. En aquesta ocasió, el tema és “decidir per l’altre”, una de les qüestions més complexes i delicades a tractar en el món de la dependència en general i la discapacitat en particular, des de diferents vessats (la pròpia persona o  aquelles que en són tutores). D’aquesta manera, qüestions com aprendre a decidir o com s’ha de fer seran alguns dels aspectes fonamentals de la xerrada.
A Mas Albornà treballem per millorar l’autonomia de les persones que viuen amb nosaltres i amb accions com aquesta ho fem possible.