Les degustacions dels embotits socials de Mallart Artesans Xarcuters no s’aturen i repeteixen, un cop més, al supermercat Bonpreu-Esclat de Igualada (Av. Mestre Muntaner cantonada, Carrer de Lleida).

Aquests tastos ens permeten continuar arribant  als consumidors i consumidores de manera més directa, deixant-los apropar a la nostra proposta i explicant-los què hi ha al darrere d’aquests embotits tradicionals.

Ara ja fa temps que sumem compromís i responsabilitat social amb Bonpreu-Esclat. Una aliança que ens permet continuar generant complicitat amb els agents del territori.

Els propers mesos continuarem realitzant altres accions de tast a la resta de Bonpreu-Esclats del territori on tenim presència.

Gràcies per continuar confiant en nosaltres.

El projecte d’embotits socials de la Fundació Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcuters, ha estat mereixedor del suport del programa de Projectes singulars de promoció de l’economia social i solidària, creació de cooperatives i projectes d’intercooperació – Eix E concedits pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat de fomentar el consum responsable.