Futbol a Mas Albornà

El divendres passat 1 de juliol, al pavelló firal de Vilafranca, es va disputar el tradicional partit de futbol sala per trobar-nos tots en un ambient de diversió i celebrar la proximitat de les vacances tot esdevenint un bon exercici de germanor.
Aquest any van participar-hi els serveis de jardineria, neteja i enclavaments i la participació va ser més alta que cap altre any. La gran quantitat de participants va portar a modificar una mica la normativa oficial del futbol sala jugant amb equips més nombrosos, que a moments, a causa de les ganes de joc i de participar, fins i tot hi havia més gent a la pista darrera la pilota que animant.
Es van dividir els equips entre jardineria i neteja i els enclavaments acabaven de completar els dos equips. La primera part va ser molt igualada, amb bon joc de tots dos equips. En la segona part Jardineria va mantenir el seu nivell i Neteja no va poder aprofitar les ocasions de gol i va baixar la defensa, cosa que van aprofitar Jardineria per agafar distancia. El partit va acabar amb un 7 a 3 a favor dels jardiners.
El conjunt format majoritàriament per persones de Neteja Viària de Vilafranca va acceptar amb esportivitat aquest marcador, tot i que es rumoreja que en determinades fases del partit les senyores àrbitres van decantar el joc cap l’equip guanyador.
Cal destcar la gran participació i la implicació dels assistents tant jugadors com animadors. I la col·laboració de l’àrbitre assistent Pilar Torrents, i el cronòmetre Olga Guerrero.
Al finalitzar el partit es va celebrar l’esdeveniment compartint un pica-pica i que tothom va agrair.