Neteja Viària VFP
Durant aquests dies d’estiu el servei de neteja viària de Mas Albornà realitza una neteja intensiva dels carrers i places de Vilafranca del Penedès, aprofitant aquests dies més tranquils que han finalitzat les escoles i ja hi ha força gent de vacances.
Neteja Viària Nocturna
Segons un pla marcat en acord amb l’ajuntament, durant el 15 de juny fins el 15 d’agost es realitzen diferents intervencions, tant diürnes com nocturnes per tal de fer neteja intensiva dels carrers de la ciutat.
Neteja Xiclets Vilafranca
D’una banda, durant la nit (de les 22h fins les 5 de la matinada) es fa una neteja profunda mitjançant el baldejat del paviment amb un camió cisterna. De l’altra, durant les tardes es realitzen accions al centre vila de neteja intensiva del paviment per tal d’eliminar les taques. Es realitza mitjançant aigua calenta a alta pressió. Per aquest motiu, en algunes ocasions s’ha tallat el carrer i el trànsit als vianants.
Mas Albornà s’encarrega de la neteja de Vilafranca del Penedès des de l’any 2010. A més a més, des de més de 10 anys també s’encarrega de la neteja dels carrers de 14 municipis de la comarca de l’Alt Penedès, consolidant-se com l’empresa referent a la comarca en neteja viària.