L’exposició Diversitat amb obres dels membres del centre ocupacional de Mas Albornà recapta un total de 352 euros en benefici de la fundació.

Es tracta d’una iniciativa impulsada per l’Ajuntament del municipi a través de la qual es van exposar fins a 29 obres elaborades a mà per les persones del nostre del centre ocupacional essent aquesta exposició una finestra immillorable per a explicar el talent i la sensibilitat artística de les nostres persones.

El director de Mas Albornà Joan Clotet i l’alcalde de les Cabanyes, Agustí Vallverdú, han formalitzat l’entrega d’aquest xec amb una instantània davant de l’ajuntament.

L’exposició d’aquestes obres d’art ha estat ubicada a la Capella de Sant Valentí, un dels espais emblemàtics del poble del 25 de març al 10 d’abril d’aquest mateix any. Totes les obres es van posar a la venda i es podien adquirir per un preu de 25 euros cadascuna.

Aquesta exposició representa una mostra més de l’estret vincle que Mas Albornà té amb aquest municipi. Una unió que enriqueix encara més, la tasca de l’entitat al conjunt del territori.

Dos dels creadors de les obres