mas_fires.JPGvinya_fires.JPG

Aquest cap de setmana hi ha hagut doble participació de Mas Albornà a les fires de Maig de Vilafranca del Penedès.
En aquest context, la Fundació Mas Albornà ha participat aquest any amb una mostra de la diversitat de serveis que ofereix en el conjunt del territori. D’una banda, ha instal·lat un estand propi on s’hi presentaven les diferents activitats empresarial i socials que es realitzen des de la Fundació.
Aquest estand va comptar amb la visita de la Vicepresidenta del Govern de la Generalitat (Joana Ortega) així com l’alcalde de la ciutat (Pere Regull) altres membres del consistori en el marc de la inauguració de les Fires.
Paral·lelament, els tallers Viu la vinya (el projecte educatiu sobre el món de la Vinya, les energies renovables i la vida a pagès, impulsat conjuntament per Mas Albornà i Bodegues Torres) van amenitzar el matí i la tarda del dissabte i van comptar amb una gran afluència.
Des de Mas Albornà valorem molt positivament la participació en aquest tipus d’actes, ja que sens dubte ens ajuden a millorar la visualització de la nostra taca i ens permeten buscar nous reptes pel futur de la nostra gent.