vila_agora_llibres

Fa un temps Mas Albornà va rebre uns llibres donació de Bodegues Torres. Es tracta d’una col•lecció de novel•les de temàtica variada de les quals nosaltres no en podríem treure el suficient suc ja que molts d’ells són massa complexos per a nosaltres. Per això hem pensat que podria ser una bona idea compartir aquesta literatura amb uns amics nostres: el centre de dia Vila Àgora.
Així, un grup d’usuaris del centre ocupacional de Mas Albornà ha anat al centre de dia Vila Àgora a fer entrega d’aquesta col•lecció de llibres. Una agradable sorpresa per a tots els seus usuaris!
Tots junts vàrem viure un dia molt especial compartint converses i rialles en bona companyia. Des de Mas Albornà estem molt contents d’haver pogut regalar aquests llibres a tots els amics de Vila Àgora i esperem de tot cor que els hagin agradat molt.
Gràcies a accions com aquesta des de Mas Albornà enfortim la nostra relació amb les altres entitats del territori i millorem la qualitat de vida de les persones que viuen amb nosaltres.