bateij-alejandro.JPGmarietes-bateig2.jpg
L’equip del nostre centre ocupacional ha rebut un nou encàrrec de marietes. Aquesta vegada en motiu del bateig de l’Alejandro, una nen de Sant Sadurní d’Anoia. Així, doncs, els seus pares, que ja coneixien el nostre producte, es varen posar en contacte amb nosaltres per ha fer-nos aquesta comanda tan especial.
Amb motiu d’aquest data assenyalada, la família de l’Alejandro va pensar que aquest obsequi seria molt adequat com a regal per a tots els convidats el dia del bateig del seu fill.
Les marietes han estat elaborades artesanalment una per una pels membres del nostre centre de dia a partir de paper reciclat de diferents colors i una base d’una pinça de fusta. Aquestes marietes són un dels nostres productes estrella i amb més acceptació del nostre catàleg darticles artesanals.
Des de Mas Albornà agraïm a la família de l’Alejandro la confiança que ens han demostrat i esperem que els hagin agradat les nostres marietes de colors. Gràcies a encàrrecs com aquest dia rere dia continuem treballant el desenvolupament creatiu i artesanal de les persones amb discapacitat i malaltia mental.

One response to “El bateig de l’Alejandro

  1. Hola Montse,
    Soy Sandra la mama de Alejandro, quería decirte que me han gustado muchísimo los detallitos para el bautizo, y darte las gracias a ti y a tus maravillosos colaboradores, por el buen trabajo que han hecho.
    Gracias y un saludo muy grande para todos.

Comments are closed.