img-20180509-wa0040

Encara falten uns quants mesos per esgotar el 2018 però a Mas Albornà ja estem treballant en l’elaboració del calendari que ens acompanyarà tot l’any que ve. Un any, el 2019, molt especial per a la casa ja que coincideix amb la celebració del 50è aniversari de la fundació.
La dissenyadora d’enguany, Xus Azor, juntament amb Toni Galitó, autor de les fotos, ja estan desplegant tot el seu art i professionalitat per donar forma un calendari que aquesta vegada té com a protagonista l’actor Quim Masferrer, també presentador del programa El Foraster de TV3.
Amb Masferrer vam recórrer els diferents espais de Mas Albornà. Des de la nau de Sant Pere Molanta a la llar de les Cabanyes passant per la Bugaderia, el quiosc de l’hospital i la parada de Mallart al Mercat de la Carn, entre d’altres. Amb ell i amb la nostra gent vam immortalitzar escenes, algunes divertides, d’altres quotidianes i algunes altres del tot inversemblants. Les podreu veure d’aquí a uns mesos en el calendari 2019 de Mas Albornà. Us agradarà.