Vés al contingut

Mas Albornà transforma el calendari social en una acció d’apadrinament d’iniciatives, amb la finalitat d’apropar la realitat de les necessitats del projecte social de la fundació al teixit de la comarca, buscar complicitats i teixir sinergies.

D’aquesta manera, enguany la Fundació deixa d’editar el calendari tal i com l’ha estat fent fins ara però no per això vol perdre’n l’essència. Després de 14 edicions i davant del context actual, s’ha cregut que valia la pena fer un replantejament d’aquesta iniciativa amb doble vessant de solidaritat i visibilització de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió. L’objectiu és, doncs, continuar apropant la tasca de la Fundació però d’una altra manera, com és explicant el projecte social que hi ha al darrere i captar fons per a millorar l’atenció i els serveis que es donen a les persones.

Per això s’ha iniciat un acció per a fer que les empreses i particulars que han fet suport en el calendari ara esdevinguin “padrins i padrines” de Mas Albornà i ajudin a finançar projectes que la Fundació té en marxa.  Amb la pregunta “Voleu ser els nostres padrins i continuar fent-nos costat?” s’ha contactat els patrocinadors que feien suport al calendari per a proposar-los el canvi. Se’ls ha ofert un ventall d’iniciatives variades per a apadrinar que van des de la instal·lació d’un gimnàs a l’aire lliure a la llar fins a l’adquisició de tablets per a millorar la comunicació i l’estimulació cognitiva, passant pel finançament de vacances a usuaris/àries amb menys possibilitats. A la web de la Fundació s’hi poden trobar els projectes que busquen padrins: masalborna.org/projectes

Les empreses han mostrat interès i ganes de continuar aportant el seu granet de sorra a la millora de la qualitat de vida de les persones amb més vulnerabilitat. Al seu torn, des de la Fundació es fa una crida a la resta d’empreses del territori i a particulars perquè amb el seu suport col·laborin a mantenir la tasca social iniciada fa més de mig segle per Mas Albornà. Com sempre, la Fundació emet un certificat de donació que té descomptes fiscals.