Neteja viària

El Conseller Mena celebrarà amb Mas Albornà els seus 10 anys de treball conjunt amb els ajuntaments de la comarca
La Fundació Mas Albornà organitza el proper dimecres 30 de maig  un acte de celebració dels seus deu anys de treball per als ajuntaments de l’Alt Penedès.
Aquest acte comptarà amb la presència de  l’Honorable Conseller d’Empresa i Ocupació, senyor Francesc Xavier Mena i hi són convidats els alcaldes i les alcaldesses de la comarca i els representants més significatius del teixit empresarial de l’Alt Penedès així com persones vinculades al sector de la discapacitat.
La Fundació va encetar, ara fa just deu anys, les seves activitats per als ajuntaments els quals amb aquest temps, han esdevingut uns dels principals clients. Fruit d’aquest treball en comú, la Fundació vol celebrar aquest aniversari amb tots ells, per felicitar-se pels resultats assolits en la inserció social i laboral, i pel creixement en les activitats empresarials, que per aquesta via, s’ha obtingut.
MAS ALBORNÀ I LA SEVA EMPREMTA
Mas Albornà es dedica des de fa més de 40 anys a la integració social i laboral de persones amb discapacitat i trastorn mental. És un col∙lectiu de vora 350 persones i una de les empreses més grans de la comarca, amb 270 treballadors en plantilla. Des de sempre, s’ha apostat pel treball com a eina d’inserció i encaminat les polítiques i accions cap aquest vessant.
Ara fa deu anys, es va iniciar una nova etapa i es va començar a oferir serveis pensats per a les necessitats dels municipis. Durant aquesta dècada, doncs, s’ha consolidat com la principal empresa de serveis dirigits als consistoris i no han parat de créixer.
D’aquesta manera, a dia d’avui es pot dir que som jardiners, educadors ambientals i gestors de deixalleries així com que pintem i netegem la majoria de carrers de l’Alt Penedès. Han estat deu anys de treball constant, d’esforç i de fites assolides. S’han posicionat com un agent generador d’ocupació a la comarca, ja que no només fomenten la creació de llocs de treball sinó que aportem riquesa al territori, de manera directa o indirecta a través de la xarxa de proveïdors, clients i serveis prestats. Així, per exemple, més de 80.000 persones a la comarca es beneficien dels nostres serveis de neteja i pintura de carrers, gestió de deixalleries i jardineria.
És per aquest motiu que enguany Mas Albornà està de celebració. Es pretén celebrar juntament amb els vint‐i-set ajuntaments de la comarca aquesta desena d’anys treballats. I, a més, fer-ho en un moment que malgrat que  el context no és gaire positiu, estem convençuts que podem seguir creixent i generar nous llocs de treball amb la complicitat del territori. Precisament per això, apostem per aquesta trobada amb els alcaldes i les principals empreses de la comarca.