Vés al contingut

gall_penedes_mallar_mas_alborna

A partir d’ara ja pots comprar Gall del Penedès a tots els establiments de Mallart Artesans Xarcuters. Aquesta au és un producte de reconegut prestigi per la Unió Europea amb el segell de qualitat IGP (Identificació Geogràfica Protegida).
Gràcies a un acord amb la IGP Gall del Penedès, ja disposem a les nostres botigues d’aquest aviram criat en llibertat i amb una alimentació especial amb cereals i granet de raïm que el fan únic i singular.
La carn de la IGP Gall del Penedès es caracteritza per la seva qualitat gustativa, el color rogenc i una carn i uns músculs ferms i sucosos. Els pollastres de Gall del Penedès es crien a la zona geogràfica protegida per la IGP. La seva cria es caracteritza per incloure granet de raïm (llavor de raïm) en la dieta i galliners amb parcs exteriors tot l’any.
En definitiva, una distinció de qualitat que afegeix més valor a tots els nostres productes.
Compromís, qualitat, tradició, artesania i territori, uns valors que sempre determinen el prestigi d’una marca de 5 generacions de xarcuters que mira cap al futur incorporant productes de la màxima qualitat i prestigi, per adaptar-se a les necessitats dels clients que ens fan confiança.
Vine a buscar el teu Gall del Penedès i gaudeix de la qualitat gastronòmica d’aquest producte en els teus àpats!