Vés al contingut

El nou menjador del Centre Ocupacional de Mas Albornà al carrer del Nord de Vilafranca del Penedès ja està en ple rendiment. Aquest nou equipament, realitzat amb el suport de la Fundació ONCE, representa una millora important en el servei què oferim als usuaris i usuàries d’aquest servei.  

Aquest nou equipament ha permès que les persones usuàries del centre ja no hagin de desplaçar-se fins al menjador de l’edifici Virben per dinar, ja que el nou espai compta amb totes les comoditats per fer-ho (taules, cadires,…) així com un espai habilitat per conservar i servir el servei de càtering.  

Aquest nou espai està pensat, també, com a sala polivalent què permet la realització d’activitats en grup o esdeveniments. De fet, l’objectiu de la Fundació és poder posar aquest espai a disposició de la comunitat reforçant, així, el lligam de l’entitat amb l’entramat social del municipi.  

Des de Mas Albornà volem agrair a la Fundació ONCE el seu suport i ajuda en la nostra tasca per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, trastorn mental o en risc d’exclusió al territori.