Vés al contingut

Com és habitual en aquestes dates, ha tingut lloc una nova reunió del Patronat de la Fundació Mas Albornà. Un acte celebrat en aquesta ocasió al centre de visites de la Família Torres.

El patronat de la fundació el composen un total de 21 patrons, alguns a títol personal i d’altres en representació d’alguna institució. Per a la Fundació, el patronat i la seva força és una mostra de l’arrelament al territori i el compromís amb el projecte social. Així, els membres que el configuren són:

Martí Solé (president), Lluís Huguet (secretari), Paco Espín (vicepresident), Xavier Campanyà, Josep Mir, Jordi Painous, Patricia Duran (Fundació Familia Torres), Maria Batet, Sebastià Santaeugènia, Albert Calzada, Celestí López (Fundació l’Espiga) Oriol Tarrats (Gremi de la Carn), Andreu Batlle (FEGP), Carles Franquelo (Germanes Hospitalàries del Sagrat Cor de Martorell), Pere Regull (Ajuntament de Vilafranca del Penedès), Imma Ferret (Ajuntament Santa Margarida i els Monjos), Josep M Ribas (Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia), Agustí Vallverdú (Ajuntament de Les Cabanyes), Xavier Lluch (Consell Comarcal de l’Alt Penedès), Fracesc Rica (UGT Anoia-Garraf-Penedès).
 
Les reunions de la totalitat del patronat de la fundació es realitzen dos cops l’any. Aquestes trobades serveixen per a comentar i exposar aspectes clau de l’activitat de la fundació així com consensuar la presa de decisions estratègiques, aprovar pressupostos i validar els comptes anuals.

Per a nosaltres la transparència és fonamental i amb accions com aquesta podem explicar i compartir tot el que fem amb cadascun dels membres del patronat de la fundació que dona vida al projecte social de Mas Albornà.