Vés al contingut

Mas Albornà i Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits de la fundació, tenen veu al programa Soroll Penedès-Garraf de la Cadena SER dirigit pel periodista Carles Gala. Un bon altaveu per explicar qui som i que fem, des de la nostra  fundació i els nostre embotit social.

Aquí podeu escoltar l’entrevista a partir del min 9

En aquesta entrevista, la directora de comunicació de Mas Albornà i Mallart Artesans Xarcuters, Cristina Barbacil explica el valor del nostre embotit social i en destaca la qualitat artesanal, centenària arrelada a La Llacuna, poble de tradició xarcutera on comença la història dels nostres productes.

Al mateix temps també comenta l’aliança amb el Consell Regulador de la (IGP) Gall del Penedès. Una unió estratègica, que ens ha permès crear diferents productes a partir d’aquesta au d’Indicació Geogràfica Protegida del Penedès com ara el paté rústic de gall, el brou, el confit o les aletes, tots ells elaborats amb l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alicia.

L’entrevista destaca també la tasca social i laboral del projecte de la Fundació Mas Albornà, des de totes les seves àrees de l’organització, i com l’impuls de Mallart ha de revertir en el conjunt de tota la seva estructura empresarial. Un engranatge perfecte, que s’enriqueix i aporta valor al conjunt del territori.

Per acabar, es destaca l’apartat col·labora de la pàgina web de Mas Albornà. Un espai on tot aquell que ho desitgi pot aportar el seu granet de sorra al nostre projecte social.

Per a Mas Albornà les entrevistes com aquesta suposen un impuls magnífic per a donar a conèixer la tasca social de l’entitat.