Vés al contingut

La singularitat del projecte impulsat per la Fundació Mas Albornà consistent en l’elaboració d’embotits artesanals de qualitat com a eina d’integració social i laboral no passa desapercebuda.En aquest sentit, diferents mitjans de la comarca se’n fan ressò i l’expliquen des del vessant de l’economia social.

D’una banda, Penedès TV està preparant un nou programa on explicar els projectes d’aquesta tipologia que s’estan duent a terme al territori, entre els quals no pot faltar el de Mallart Artesans Xarcuters. Durant els darrers dies s’ha fet ja l’enregistrament i l’entrevista per a explicar als espectadors amb més detall la singularitat d’aquest projecte d’economia social.

A banda, des del rotatiu Penedès Econòmic s’ha fet també esment de la iniciativa a través d’una entrevista a una de les responsables del projecte, la directora de comunicació de la Fundació Mas Albornà. Embotits Mallart ens permet continuar fent créixer el valor del projecte social al territori. Un iniciativa per a sumar valor i responsabilitat social.