Vés al contingut

Després de renovar el contracte de neteja viària per als propers 2 anys signat entre la Fundació Mas Albornà i l’Ajuntament de Vilafranca s’han incorporat al servei la nova flota de vehicles.

Es tracta de sis nous vehicles que representen una aposta sostenible i eficient per al servei: 2 escombradores d’última generació amb més capacitat de neteja, una baldejadora, un vehicle d’aigua a pressió de 750 L, un camió de caixa oberta per recollir mobles i trastos i un vehicle elèctric per a la supervisió de les tasques.

Un equipament que gràcies a les seves característiques tècniques ens permetrà millorar la gestió del servei i l’eficiència del dia a dia.

 La nova baldejadora, amb una capacitat de 6.400 L, permet regular la quantitat d’aigua que s’aplica, pot accedir a més racons, gràcies a la barra telescòpica, es mou fàcilment pel nucli urbà de la vila i produeix menys contaminació acústica.

L’equip d’hidropressió actuarà amb aigua calenta per a la neteja especial de taques o residus incrustats. Consta de dos tipus de llances, un dipòsit d’aigua de 750 L i un espai per poder transportar tanques i senyals per senyalitzar la zona de treball i interferir el mínim possible amb la ciutadania.

Ricard Rafecas, regior de Via Pública de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha mostrat satisfet en la incorporació de la nova maquinària i la tasca dels professionals del servei, un equip de 37 professionals de la fundació, que des del 2010 ofereixen el rigor i la professionalitat de la feina ben feta.