La Fundació “la Caixa”, a través del centre d’empreses de CaixaBank a Vilafranca del Penedès, col·labora amb 10.000 euros a fer realitat el nostre projecte “PRÒXIM” amb el qual hem rebut suport per a desenvolupar les obres d’adequació i l’equipament del nou espai del centre ocupacional a Vilafranca del Penedès.

La donació, per un import de 10.000 euros s’ha formalitzat en en un acte de signatura a les oficines de CaixaBank de la Rambla de Nostra Senyora. Roberto Javier Ramos, Director del Centre d’Empreses de Penedès-Garraf, Joan Clotet, Director de Mas Albornà i Cristina Barbacil, Directora de Comunicació i Projectes de la fundació han estat els sotasignats.

El projecte planteja l’adequació d’un nou local al carrer Nord de Vilafranca del Penedès com a espai de centre ocupacional amb la finalitat de disposar d’un nou equipament assistencial per a cobrir les necessitats de les nostres persones.

A Mas Albornà portem més de 50 anys creant oportunitats d’inserció social per a persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió i gràcies al suport que rebem amb projectes com aquests ho continuem fent possible.