L’obra social “La Caixa” col·labora a fer realitat el nostre projecte “FEM SUPORT”. Una iniciativa, que pretén capacitar a les persones amb més dificultats laborals del nostre Centre Especial de Treball.

La donació, per un import de 8.000 euros s’ha formalitzat en un acte de signatura a les oficines de “La Caixa” de la Rambla de Nostra Senyora. Jaume Ramon Soria, Director de Banca i Empresa de Penedès Garraf i Cristina Barbacil, Directora de Comunicació i Projectes de Mas Albornà han estat els sotasignats.

El projecte es planteja a partir de la incorporació d’una persona, que s’encarrega “in situ” de facilitar la incorporació social i laboral d’aquells treballadors i treballadores que tenen més dificultats per fer la seva feina. Una assistència complerta que ens permet millorar notablement el benestar i la capacitat productiva a través de suport i equipament tècnic necessari per a fer la feina de manera més fàcil.

Des de Mas Albornà creiem que, sens dubte, es tracta de l’essència per a millorar el benestar i la feina de les nostres persones. A Mas Albornà portem més de 50 anys creant oportunitats d’inserció social per a persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió i gràcies al suport que rebem amb projectes com aquests ho continuem fent possible.