Taller del paper reciclat a l’esplai

Moment del taller a l’esplai

Els membres del taller de paper reciclat s’han desplaçat fins a Sant Sadurní d’Anoia per a ensenyar els nens i les nenes com es fa paper a partir del reciclatge de papers d’oficina, diaris i revistes.
D’aquesta manera, l’Adolfo i la Margarita van fer les explicacions a la canalla de l’esplai de l’escola El Carme mentre que la Carme, la Fina i el Jaume feien el suport i la col·laboració a les explicacions.
Aquesta demostració de com es fa paper ha estat tot un repte per al nostre equip. Durant els dies previs, tots hem estat nerviosos i neguitosos, ja que era la primera vegada que fèiem aquesta mena d’activitat. El resultat va ser molt i molt positiu i hi va haver molta participació i interacció amb els nens i les nenes, els quals van estar molt atents a les explicacions que el membres del taller de paper reciclat els donaven.
Els nens i les nenes, doncs, van participar en la confecció del paper ajudant a esquinçar restes de papers de diari, el van posar en remull, van passar-lo per la batedora…. En definitiva, van participar de tot el procés i cada nen va poder fer el seu propi full de paper.
Aquesta ha estat una gran experiència d’intercanvi, descoberta i de coneixement molt important. Des de Mas Albornà apostem per l’obertura, integració i normalització del nostre col·lectiu a partir d’accions com aquesta. Així, estem oberts a continuar amb aquesta mena d’activitats.
Gràcies a l’esplai per donar-nos l’oportunitat de participar d’aquesta gran iniciativa!

6 responses to “El taller del paper reciclat “viatja” a Sant Sadurní

  1. El taller va ser genial!!!Els nens i nenes del casal s’ho van passar d’allò més bé!Moltes gràcies Adolfo, Carme,Margarita,Jaume,Fina i Montse!!!!Fins la propera!!una abraçada!

  2. Va estar molt be a lora de trinxar el paper ,els monitos eran molt simpatics , moltes gracies atotom.

  3. em ba agrada molt el taller de paper, els monitors eran molts simpatics mai abia fet paper mai m`abia imaginat com es feia me lo baig pasar molt be adeu

  4. Aquell dia mu vaig pasar molt be !!
    I els monitors i les monitores eren fantastics !!
    mu vaig pasar molt be !!!
    Gracies !!!

Comments are closed.