Vés al contingut

Mas Albornà reforça i amplia la seva presència en el teixit cultural del territori de la mà del Vinseum de Vilafranca del Penedès i la Capella de Sant Valentí de les Cabanyes, un espai històric de la localitat.

Del 5 al 28 de maig, la Cristina, membre del Servei Ocupacional d’Inserció de Mas Albornà, torna a treballar com a acompanyant de sala d’una exposició al Viseum, concretament, la Capella dels Dolors, la 1a Mostra d’arquitectura Catalana (Garraf i Alt Penedès).

D’altra banda, des del passat mes de març el Daniel, treballador del nostre centre especial de treball, s’encarrega de la realització de les visites guiades a l’antiga església de Sant Valentí de Les Cabanyes.

Els dies, 18 i 22 de març, vam rebre la visita dels i les alumnes de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès. El Dani, el guia de l’espai, els hi va expliar la curiosa història que s’amaga darrera de les parets d’aquesta històrica església. Després, el grup va realitzar la ruta d”‘Els Tresors de Les Cabanyes”, una ruta cultural per a fer a peu, senyalitzada a través de codis QR que recorre els edificis i monuments més emblemàtics del municipi.

La propera visita guiada a l’església serà el dissabte 10 de juny a les 11 i les 12 hores, podeu reservar la vostra entrada a través del següent enllaç: https://ajuntamentdelescabanyes.simplybook.it/v2/