El President de la Federació Dincat Manel Palau i el Gerent de la Fundació Viver de Bell-lloc,Carlos Sopeña, visiten les instal·lacions de l’obrador de Mallart Artesans Xarcuters a la Llacuna. Una oportunitat per a explicar el nostre projecte social i generar sinergies amb aquestes entitats socials de referència del territori català. Conèixer i establir lligams i col·laboració amb altres agents socials de Catalunya ens ajuda a millorar i a aprendre mútuament.

La complicitat amb els i les representants d’aquests organismes és una bona eina per a fer créixer el nostre projecte social i donar a conèixer qui som i que fem des de la fundació amb la finalitat de treballar plegats en la construcció d’una societat més socialment responsable amb més oportunitats per als col·lectius amb més vulnerabilitat.

Mas Albornà és una organització que des de fa més de 50 anys viu i treballa per a un Penedès més compromès i responsable amb el futur de les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió.