artimg_1959

L’equip del nostre centre ocupacional ha elaborat uns nous dissenys de postals per a dues floristeries de la comarca . Així, doncs, les floristeries Art Tupiari de Vilafranca del Penedès i Ruth de Santa margarida i els Monjos, han confiat amb nosaltres per aquesta feina.
Les postals  decoratives artesanals de Mas Albornà ja són un dels articles més clàssics dins del nostre catàleg de productes fets a mà.
Aquest any les dues floristeries incorporaran al conjunt de postals primaverals un article artesanal nou. Es tracta d’un producte molt especial per a persones que celebrin els 18, 25 o 50 any d’aniversari. Consisteix en una esfera amb el numero dibuixat al mig elaborada amb molla de pa de diferents colors i subjecte amb un pal de fusta que fa de base.
Aquesta és una mostra més de les postals elaborades manualment pels membres del nostre centre de dia. Fets amb una base de paper reciclat  de dos colors i una figureta decorativa de molla de pa. Aquestes postals, ja estan a la venda per a tots els clients d’aquestes floristeries.
Des de Mas Albornà potenciem el desenvolupament creatiu de la nostra gent i és per aquest motiu que agraïm molt sincerament la confiança rebuda i esperem que us agradi el resultat final.