Els productes de Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits socials i selectes de la Fundació Mas Albornà, ja són als hipermercats Alcampo d’arreu de Catalunya.

Als set Alcampo de Catalunya (Vilanova i la Geltrú, Mataró, Sant Boi de Llobregat, Sant Adrià de Besós, Esplugues de Llobregat, Sant Quirze del Vallès i Barcelona) s’hi poden trobar des d’ara productes de les quatre famílies que elabora Mallart: tant cuits, com curats, frescos i els exclusius elaborats amb Gall del Penedès IGP.

Mallart Artesans Xarcuters, doncs, avança en el seu camí de ser reconeguda i present als principals espais gourmet i d’alimentació selecta. En aquest sentit, durant el darrer trimestre ha assolit una gran fita amb la incorporació de tres nous grans clients que evidencien l’alt nivell i la qualitat de la inèdita proposta gastronòmica de Mallart i el bon fer i professionalitat del projecte que hi ha al darrere (Alcampo, El Corte Inglés i la Diputació de Barcelona). Aquestes noves incorporacions , sumades a les existents (BonPreu-Esclat i Caprabo de territori, mercat de la Boqueria i xarcuteries i restaurants selectes) apropen i faciliten l’accés a aquests productes únics i amb causa a moltes més persones que aposten per un consum més responsable, de qualitat i proximitat.

Tot això, ens permet continuar creixent en el conjunt del territori català. Un objectiu que cada dia que passa ens ajuda a fer visible el valor del nostre singular projecte social i gastronòmic.