Vés al contingut

Mallart Artesans Xarcuter, la marca d’embotits de Mas Albornà doblament guardonada a la 5a edició dels premis B-Value. En un acte celebrat ahir a Barcelona, es van lliurar els premis d’aquesta programa d’acceleració de projectes del tercer sector impulsat per la Fundació Banc Sabadell i la Fundació Ship2B que estimula la transformació del sector social a través dels projectes d’innovació en el qual l’organització va destacar “l’alt nivell dels projectes que el tercer sector duu a terme per resoldre de forma innovadora reptes socials i mediambientals a què ens enfrontem, així com el lideratge i la implicació dels equips que els duen a terme”.

Uns premis que finalment es van repartir entre sis dels 12 projectes finalistes amb focus en col·lectius vulnerables i medi ambient: Associació YouSocial Volunteer, Fundació Mas Albornà, Associació Verificat, Fundació d´Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, Fundació Universo Accesible i AVIFES. D’aquests premis, els de YouSocial Volunteer i la Fundació Privada Mas Albornà són econòmics, mentre que els altres són en format probono.

La Fundació Mas Albornà va rebre una dotació de 25.000 euros per a continuar fen créixer el projecte dels embotits Mallart Artesans Xarcuters, el qual necessita un impuls per a arribar a assolir la seva fita: la creació i capacitació laboral de persones vulnerables a través de l’elaboració artesanal d’embotits de gran qualitat.

La sorpresa de l’acte va ser quan, de manera no prevista i espontània, la Fundació va rebre un segon premi probono de la mà de l’agència AFTER qui va manifestar el seu desig d’acompanyar Mallart Artesans Xarcuters en el seu camí per aconseguir que aquests inèdits embotits artesanals siguin tot un èxit al mercat.

Un fuet que pot canviar el món Amb aquesta idea, la Fundació Mas Albornà va presentar el seu projecte d’impacte social i transformador a través de la marca Mallart Artesans Xarcuters. Es va posar de relleu i en valor la singularitat de la iniciativa, la història que hi ha al darrere i el potencial transformador que té, tant en la creació de llocs de treball com en la incorporació al mercat dels primers embotits conscients i amb compromís social.