Lots amb sentit

Neixen els Lots amb Sentit, un producte nadalenc amb un fort component social i de compromís. L’acte va estar dirigit per Martí Solé, president de la Fundació Mas Albornà i Santi Blay, director de Cal Blay.
La Fundació Privada Mas Albornà, dedicada a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat intel•lectual i malaltia mental a la comarca i Cal Blay, reconeguda empresa d’assessorament gastronòmic uneixen forces per a oferir un nou concepte del tradicional “Lot de Nadal”.
A través d’aquesta iniciativa es pretén posar a l’abast d’empreses i institucions un producte amb un plus i amb un sentit més enllà de l’estricte obsequi nadalenc. Així, dóna resposta a una necessitat existent per part d’empreses i institucions d’oferir “alguna cosa més” amb els seus lots, defugint del concepte “repetició” i apostant per la “diferència”, “originalitat” i ”, “compromís. És per aquesta raó que es posa en marxa els Lots amb Sentit, un producte que ofereix qualitat, treball i solidaritat al mateix temps.
Qualitat en tractar-se d’una selecció acurada dels productes que composen cadascun dels lots, la qual queda garantida per l’experiència i renom de Cal Blay. Parlem de treball ja que gràcies als lots es generen llocs de treball per a persones amb discapacitat i malaltia mental de Mas Albornà, encarregada del muntatge dels lots així com participa en l’elaboració artesanal d’una capsa que conté bombons. I solidaritat, ja que es destina 1€ de cada lot La Marató de TV3, dedicada enguany, a més a més, a la malaltia mental.