mariaetes_elsa.JPG

L’equip del nostre centre ocupacional ha rebut un nou encàrrec de marietes. Aquesta vegada en motiu del bateig de l’Elsa, una nena de Sant Sadurní d’Anoia. Així, doncs els seus pares, que ja coneixien el nostre producte, es varen posar en contacte amb nosaltres per ha fer-nos aquesta comanda tan especial.
En motiu d’aquest data assenyalada, la família de la Elsa va pensar que aquest obsequi seria molt adequat com a regal per a tots els convidats el dia del bateig de la seva filla. Les marietes han estat elaborades artesanalment una per una pels membres del nostre centre de dia a partir de paper reciclat de diferents colors i una base d’una pinça de fusta. Aquestes marietes són un dels productes estrella i amb més acceptació del nostre catàleg d’articles artesanals.
Des de Mas Albornà agraïm a la família de l’Elsa la confiança que ens han demostrat i esperem que els hagin agradat les nostres marietes de colors. Gràcies a encàrrecs com aquest dia rere dia continuem treballant el desenvolupament creatiu i artesanal de les persones amb discapacitat i malaltia mental.

Per més informació sobre els nostre catàleg d’articles artesanals consulta a Flickr.