Vés al contingut

Mallart Artesans Xarcuters, la marca d’embotits de la Fundació Mas Albornà, pren part per primera vegada Alimentària 2022, el Saló Internacional d’Alimentació, Begudes & Food Service de referència. És una cita obligada amb la innovació i les últimes tendències del sector que tindrà lloc a Barcelona del 4 al 7 d’abril.

De la mà del Catalonia Gourmet (clúster alimentari per a la promoció de l’alimentació gourmet català d’alta gamma) del qual en forma part, Mallart presentarà la seva singular proposta xarcutera tradicional i amb valor diferencial. La marca penedesenca serà present els quatre dies de fira al pavelló 1, a l’espai “Lands of Spain”.

Després de quatre anys sense celebrar-se aquest esdeveniment gastronòmic de referència, l’edició de 2022 és per a Mallart el fòrum ideal per presentar-se al sector gastronòmic com l’única marca de xarcuteria amb causa que existeix al mercat i els elaboradors en exclusiva dels productes fets amb Gall del Penedès IGP, com el premiat Paté Rústic en la categoria “Gust més original” als Premis InnoFòrum 2021.

A més a més, el paté rústic de Gall del Penedès IGP es presenta com a novetat i innovació als premis INNOVAL, l’espai d’exposició per als productes que suposen una innovació en el sector de la gastronomia.

El nostre Paté Rústic de Gall del Penedès IGP serà present als Premis Pita, com a #projecte d’innovació social. Una de les 5 categories, que caracteritzen aquest premis d’innovació agroalimentària.

Innovació i emprenedoria: Agricultura vertical com a model de futur. Groots Hydroponics, SL. Sr. Carlos Gómez, cofundador de Groots Hydroponics.

Innovació social: Paté rústic de Gall del Penedès IGP com a projecte social. Fundació Mas Albornà / Mallart Artesans Xarcuters. Sr. Enric Hernàndez i Sra. Cristina Barbacil

Innovació i circularitat: Probiòtic Hard seltzer, noves begudes fermentades.
Lo Vilot Farm Brewery, SCCL
. Sra. Quiònia Pujol, CEO.

Innovació i territori: Cervesa verda d’oliva. Oliba Green Beer. Sr. Ivan Caelles, CEO.

Suport a la Innovació
Sra. Cristina Peña, Agència per la Competitivitat de l’Empresa. Sra. Sefa de Ribot, Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Aquest projecte ha tirat endavant gràcies a l’aliança entre la Fundació Mas Albornà i el Consell Regulador de la IGP Gall del Penedès, que ha comptat amb l’assessorament gastronòmic de la Fundació Alícia.