voluntariat-bijo

Em dic Jèssica i sóc voluntària.
Buscaven algú per fer un taller de bijuteria i no m’ho vaig pensar. I el Lluís, la meva parella, tampoc s’ho va pensar gens quan li vaig dir que ens podiem fer voluntaris i compartir part del nostre temps amb persones que ho disfrutarien molt. No ens vam equivocar. Al taller de bijuteria cada cop hi ha més gent apuntada.

Compartim riures, manualitats i passem una estona divertida fent collarets, braçalets i anells. El Lluís fa un taller de jocs i animació divertidíssim. Des del dominó a les bitlles, qualsevol joc es torna una festa.
Ser voluntari és una experiència molt especial. Sentir el que tenen per explicar, fer-los somriure, bromejar amb ells i que et prenguin el pèl…
L’única cosa que no ens agrada és no tenir més temps per estar amb ells!!