voluntariat-bijo

Em dic Jèssica i sóc voluntària.
Buscaven algú per fer un taller de bijuteria i no m’ho vaig pensar. I el Lluís, la meva parella, tampoc s’ho va pensar gens quan li vaig dir que ens podiem fer voluntaris i compartir part del nostre temps amb persones que ho disfrutarien molt. No ens vam equivocar. Al taller de bijuteria cada cop hi ha més gent apuntada.

Compartim riures, manualitats i passem una estona divertida fent collarets, braçalets i anells. El Lluís fa un taller de jocs i animació divertidíssim. Des del dominó a les bitlles, qualsevol joc es torna una festa.
Ser voluntari és una experiència molt especial. Sentir el que tenen per explicar, fer-los somriure, bromejar amb ells i que et prenguin el pèl…
L’única cosa que no ens agrada és no tenir més temps per estar amb ells!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *