Els punts de llibre artesanals pel bateig del Guillem

En motiu del bateig del Guillem, l’equip del nostre centre ocupacional ha tornat a elaborar un nou article totalment artesanal, uns punts de llibre fets amb una base de cartolina i una figureta de fusta.
Després de veure els nostres productes, la família del Guillem es va posar amb contacte amb nosaltres i ens van demanar que els ajudéssim a elaborar un nou producte artesanal, en motiu del bateig del seu fill.
La creació d’aquets punts de llibre va ser idea de la família. Ells ens van proporcionar el material i l’equip de l’ocupacional va fer-ne el muntatge. Així, doncs, aquest producte fet a partir d’una figura de fusta, i una base de paper reciclat de dos colors, ha estat tot un èxit.
Agraïm al Guillem de Sant Sadurní i la seva família la confiança que ens ha demostrat i celebrem que el bateig hagi estat un èxit.

2 responses to “Els punts de llibre artesanals pel bateig del Guillem

 1. Teniu tota la raó, els punts de llibre van ser tot un éxit, una manera diferent i molt original d’agraïr a tota la familia que compartissin amb nosaltres aquest dia especial.
  Nosaltres buscavem un detall especial i desprès de veura altres feines del taller ocupacional de Mas Albornà, ho vem tenir clar. La primera idea va ser perfecta.
  Ho tindrem en compte per properes ocasions i segur que tornarem a demanar-vos que ens ajudeu a fer alguna manualitat.
  Gràcies.

 2. Hola!
  De ben segur que va ser un èxit els puts de llibre els trobo molt macus i fets amb molt de gust, jo també ho tindré en compte per a properes ocasions, felicitats a tots plegats.
  Fins aviat, Cristina

Comments are closed.