Luis fent puzles

En Luis, treballador de l’àrea de suport a la producció de Mas Albornà, viu en un dels pisos tutelats que la Fundació té a Vilafranca del Penedès i comparteix pis amb altres companys de feina.

L’afició pels puzles es concentra en el pis on hi viu el Luis. Tot va començar perquè ell un dia va voler fer un puzle com a activitat de lleure. Mentre el feia, va experimentar que li anava agradant (fins el moment no havia sentit un especial interès) i de mica en mica la resta de companys del pis i els monitors s’han anat enganxant amb aquesta activitat.

Ara mateix en fan puzles de 1.000 i 3.000 peces i cada tarda seuen gairebé tots una estoneta a fer-los. Com al pis ja casi no hi caben, han decidit regalar-los: al Mas en tenim un, al taller n’hi ha un altre…

La majoria són paisatges. Quan els compren, van a una fusteria on els venen el “tauler” de fusta i després els encolen.

Els hi agrada per la concentració que comporta, per compartir aquella estoneta i perquè quan els veuen acabats se senten molt orgullosos del que han fet.

passió pels puzles

Tot i que hi participen gairebé els 12 membres del pis, el líder dels puzles i al qui més li agraden és el Luis.

Des d’EDUCA PUZZLES han sabut aquesta història i ens n’han fet arribar… tot un regal i un detall!

A Puzzlepassion saben dels beneficis que comporta la pràctica de l’afició d’en Luis i els seus companys, i n’han fet menció al seu blog, on parlen del Luis i de Mas Albornà. Pots llegir l’article aquí.