co_escoles

Un any més l’equip del nostre centre ocupacional reprèn l’activitat i porta alguns dels seus tallers artesanals pels instituts i les escoles de primària de Vilafranca. D’aquesta manera, activitats com l’elaboració de sabó artesanal o la creació d’articles de bijuteria a partir de càpsules de cafè seran alguns dels tallers que podrem compartir amb els estudiants.

taller_sals_bany_escoles

Aquestes jornades s’emmarquen dins del projecte Tots podem aprendre coses, una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i que neix amb l’objectiu de portar els nostres tallers de manualitats a les aules dels centres d’ensenyament de la vila.
Tallers i activitats d’aquest tipus fomenten la relació entre persones i institucions de diferents àmbits de la nostra societat i aquest és un dels aspectes més enriquidors de l’experiència.
Des de Mas Albornà continuem treballant per potenciar i millorar la visibilitat de la nostra tasca i amb la creació i el desenvolupament de projectes com aquest ho fem possible.