Vés al contingut

Unes setmanes enrera us anunciàvem que Mas Albornà havia renovat per dos anys més el Servei de Neteja Viària a Vilafranca del Penedès.

Amb la renovació del servei, també s’ha produït la renovació de vehicles i equipaments que gràcies a les seves característiques tècniques ens permetrà millorar la gestió del servei i l’eficiència del dia a dia.

Es tracta de sis nous vehicles que representen una aposta sostenible i eficient per al servei: 2 escombradores d’última generació amb més capacitat de neteja, una baldejadora, un vehicle d’aigua a pressió de 750 L, un camió de caixa oberta per recollir mobles i trastos i un vehicle elèctric per a la supervisió de les tasques.

Aquesta aposta per una flota de vehicles més sostenible i respectuosa amb el medi és la notícia que recull, precisament, l’informatiu de RTV Vilafranca: https://www.rtvvilafranca.cat/2021/08/millores-en-la-maquinaria-de-neteja-de-carrers-de-vilafranca/

Des de Mas Albornà continuarem fent la feina de la millor manera que sabem, ara això sí de manera més respectuosa amb el medi i els veïns de Vilafranca.