Empreses amb compromís

El projecte social de Mas Albornà

La teva empresa pot ser motor de la transformació social i
contribuir a la construcció d’una societat més justa i amb oportunitats per a tothom.

Ets una empresa i vols col·laborar amb Mas Albornà?

Junts podem aconseguir que les persones disposin dels suports que necessiten per tenir una vida digna, inclusiva i el més autònoma possible. A Mas Albornà ens agrada compartir aquest repte amb empreses que tenen els mateixos valors que nosaltres.

Per què col·laborar?

Perquè l’empresa és un motor de canvi social i amb el vostre suport podrem arribar molt més lluny en la inclusió i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat. Perquè la integració social de les persones amb discapacitat beneficia tota la societat.

Perquè col·laborar amb la Fundació Mas Albornà és una manera d’exercir la responsabilitat social de l’empresa.

Pots col·laborar de moltes maneres, tria la teva!

1. Empresa amiga de Mas Albornà
1. Empresa amiga de Mas Albornà

1. Empresa amiga de Mas Albornà

En esdevenir empresa amiga de Mas Albornà establiu un compromís social que ens permet sumar esforços per contribuir en la construcció d’un territori més inclusiu i compromès.

Amb una aportació anual a l’entitat col·laboreu de manera sostenible en els nostres projectes i en fer realitat els desitjos i il·lusions de les més de 300 persones que atenem.

Des de la Fundació Mas Albornà us oferim, com a empresa amiga, la possibilitat d’obtenir un reconeixement especial en obtenir l’Adhesiu i segell digital que us acredita com a empresa AMIGA per poder col·locar al vostre establiment o al vostre web.
<mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0)" class="has-inline-color has-white-color">2. Mecenes per a esdeveniments/activitats</mark>
<mark style=”background-color:rgba(0, 0, 0, 0)” class=”has-inline-color has-white-color”>2. Mecenes per a esdeveniments/activitats</mark>

2. Mecenes per a esdeveniments/activitats

A Mas Albornà promovem moltes iniciatives i esdeveniments les quals necessiten de suport, ja sigui finançament o en espècies.

Suma’t com a empresa patrocinadora o mecenes i col·labora amb el nostre projecte social.

Calendari social

Maridatge social

Dinar de Nadal de tota la família Mas Albornà

Vacances a la llar-residència

Aliat institucional: participar en la compra de maquinària o equipament a l’àrea empresarial de Mas Albornà i esdevenir-ne aliat institucional.

*La Fundació Mas Albornà és una entitat que està acollida als beneficis fiscals de la Llei 49/2002 de mecenatge i, per tant, els donants es poden deduir una part de l’import de l’impost de societats.

D’altra banda, els donatius a la Fundació Mas Albornà es computen com a mesures alternatives per complir el 2% de contractació que fixa la Llei General de drets de les persones amb discapacitat i de la seva inclusió social (RDL 1/2013, de 29 de novembre).
3. Fes accions RSC a la teva empresa
3. Fes accions RSC a la teva empresa

3. Fes accions RSC a la teva empresa

Xerrades

Oferim xerrades a mida sobre:
– Responsabilitat social corporativa
– Procés d’inserció laboral de persones amb certificat de discapacitat
– La discapacitat i el trastorn mental a l’empresa

Consulteu-nos a comunicacio@masalborna.org

Jornades de responsabilitat a mida

Viu una jornada a Mas Albornà, compartint feina o activitats amb les nostres persones per a descobrir en primera persona el valor de la diferència.
<mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0)" class="has-inline-color has-white-color">4.Fes voluntariat corporatiu: implica la teva gent!</mark>
<mark style=”background-color:rgba(0, 0, 0, 0)” class=”has-inline-color has-white-color”>4.Fes voluntariat corporatiu: implica la teva gent!</mark>

4.Fes voluntariat corporatiu: implica la teva gent!

Si creus en els valors del voluntariat i t’agradaria fomentar-los entre el teu equip de treballadors i treballadores, informa-te’n. Podeu celebrar el dia del voluntariat a Mas Albornà o bé participar en accions concretes durant l’any en els diferents àmbits: activitats educatives, d’oci i esport, de gestió de l’entitat, etc.

La teva empresa té l’oportunitat d’involucrar-se en un projecte que millora la vida de les persones. La implicació de la direcció i els seus treballadors/es en una mateixa iniciativa permet establir un objectiu comú, reforçar el sistema de pertinença, i motivar i cohesionar l’equip.

Donatiu compartit – matching gift: els treballadors realitzen donatius a favor d’un projecte i l’empresa col·labora doblant la quantitat recaptada pels treballadors.

Iniciativa solidària: converteix una festa o un esdeveniment en un acte solidari per recaptar fons per a Mas Albornà.
1€ de la nòmina – teaming: t’ajudem a impulsar-ho amb un sistema pel qual els treballadors poden destinar un euro de la seva nòmina mensual a un projecte. 
5. Sigues "partner" social
5. Sigues “partner” social

5. Sigues “partner” social

Comparteix amb nosaltres i suma’t a l’emprenedoria social. Forma part com a “partner” d’un dels nostres projectes empresarials amb la teva aportació i beneficia’t del retorn social de la teva inversió.

Ajuda’ns a finançar un projecte i contribuir a fer-lo néixer o créixer junts.

Participa en la cadena del canvi i contribueix a finançar un dels nostres projectes per millorar la qualitat de vida de les persones que atenem.

Vols? Construïm-lo junts i experimenta d’aprop l’impacte que el teu suport genera i com junts som capaços de reduir les desigualtats socials. Tria en quin àmbit t’agradaria contribuir: laboral, residencial, lleure, teràpia…

Actualment, els projectes per als quals necessitem donatius són:

LABORAL: “Ampliació de la bugaderia” per a encabir nous clients.

A LA RESIDÈNCIA: “Un menjador per a les dones de la residència” per convertir una sala en un menjador equipat

A LA RESIDÈNCIA “Jo també faig vacances” per a permetre les vacances a usuaris de la llar-residència que no disposen de recursos.

AL CENTRE OCUPACIONAL: “Transport per a tots” per a permetre als usuaris sense mobilitat poder arribar cada dia a la fundació. 
<mark style="background-color:rgba(0, 0, 0, 0)" class="has-inline-color has-white-color">6. Compra serveis o productes</mark>
<mark style=”background-color:rgba(0, 0, 0, 0)” class=”has-inline-color has-white-color”>6. Compra serveis o productes</mark>

6. Compra serveis o productes

La Fundació Mas Albornà ofereix oportunitats laborals a persones amb discapacitat. Per això, pots contractar els nostres serveis (jardineria, neteja, manipulats, bugaderia,) o comprar els nostres productes a la botiga online o la d’embotits Mallart Artesans Xarcuters (embotitsmallart.com)

També confeccionem lots per a empreses elaborats amb productes gastronòmics de qualitat i amb impacte social, i detalls d’empresa personalitzables per a esdeveniments, convencions o celebracions.

Si vols parlar amb nosaltres, truca’ns al tel. 93 892 10 50
o escriu-nos mitjançant el formulari de contacte

Col·labora

Participa a Mas Albornà, pots apadrinar un projecte, ajudar-nos amb mecenatge o pots comprar els nostres productes socials a la nostra botiga.

 
El projecte social de Mas Albornà