llar_mas_albornacc80_passeig_mascareta

Des del 18 de maig la nostra comarca ha entrat a la Fase I del Pla per a la transició cap a una nova normalitat després de la crisi provocada per la COVID-19.

Durant aquestes 10 setmanes de confinament, la Fundació s’ha adaptat sense incidències remarcables a la nova realitat, tant en matèria de prevenció (aplicant els protocols marcats per les autoritats competents) com en referència a la reestructuració de serveis i persones en funció de les noves necessitats.

En aquesta nova fase no hi es preveuen canvis remarcables en quant a la nova normalitat de la Fundació:

  • El centre ocupacional continua sense oferir servei i encara no hi ha data ni informacions sobre quan podrà fer-se.
  • Les oficines continuaran tancades al públic i es continuarà facilitant el teletreball, com fins ara fins a nou avís.
  • Al Centre Especial de Treball es continua l’activitat i s’adapten els llocs de treball i les jornades laborals als nous requeriments en matèria de prevenció i de demanda de producció.

Així mateix, s’han realitzat testos a diferents professionals d’atenció directa de la llar i del centre ocupacional, amb resultats negatius. Cal recordar que, malgrat això, continua vigent l’estat d’alarma i, per tant, la restricció de la mobilitat a l’exterior continua limitada a activitats molt concretes.

D’altra banda, cal destacar la tasca ininterrompuda que es continua fent en aquesta nova fase des del nostre servei d’atenció a la persona. Una àrea imprescindible de l’entitat que no ha deixat d’oferir suport en el dia a dia de totes les persones de la nostra organització en els aspectes que més els calen:

  • Atenció psicològica
  • Suport a tràmits administratius
  • Consells en matèria de prevenció
  • Assessorament i recursos per al confinament

En definitiva, des de Mas Albornà no deixarem mai de crear oportunitats i fer costat a totes les persones que formen la nostra entitat.