Vés al contingut

Mas Albornà organitza, al nou espai polivalent del carrer del Nord de Vilafranca, una xerrada informativa amb les famílies dels usuaris i usuàries del centre ocupacional.

L’acte, conduït per la Júlia Berezo, responsable del servei, ha servit per enfortir vincles entre la fundació i les nostres famílies, posant-les al centre del desenvolupament del model d’atenció personalitzada què oferim. 

Durant l’acte, es va destacar la importància de la participació activa de les famílies en el procés d’atenció a les necessitats de cada persona. 

Un dels temes centrals de la trobada va ser el repte de l’envelliment, tant per les persones usuàries com per a la fundació. Es va abordar la importància de planificar i adaptar els serveis per a garantir un suport continu i adequat a mesura que les necessitats de les persones usuàries canvien amb el temps. A més, es va proposar la consolidació d’un espai de trobada regular, més enllà del Consell de Participació, amb l’objectiu de continuar enfortint els vincles de relació existents. 

Des de Mas Albornà volem agrair la implicació de l’equip tècnic i d’atenció directa que treballa dia a dia des d’aquest servei del nostre projecte social. El seu compromís és la clau de l’èxit de la nostra missió.  

Gràcies a iniciatives com aquesta, la Fundació reafirma el seu compromís amb l’atenció integral de totes les persones que viuen i/o treballen a casa nostra.