repor_agents_civics1

Avui un equip de TN produccions enregistra un reportatge per a Penedès Televisió sobre la tasca que els agents cívics de Mas Albornà i lAjuntament de Vilafranca pels carrers de la vila. El reportatge s’emetrà properament en el marc  de l’espai  El Reportatge, programa de Vilafranca Televisió amb continguts d’actualitat d’àmbit empresarial, social i cultura del territori.
Des de fa uns mesos, l’Ajuntament de Vilafranca i Mas Albornà treballen braç a braç a través de la figura dels agents cívics, amb la finalitat de sensibilitzar la població així com informar-los de la necessitat de mantenir actituds cíviques vers els espais comuns.

repor_agents_civics2

La tasca la realitzen tres agents cívics a peu de carrer, els quals realitzen tasques d’informació i assessorament en recollida de residus, neteja viària i la detecció i seguiment d’incidències. Amb la seva intervenció posen en pràctica accions de millora per a la qualitat del servei de neteja i, consegüentment, de la imatge i la qualitat dels serveis disponibles en l’espai públic. Així, doncs, aquest reportatge pretén posar en valor la tasca diària de civisme que realitza aquest agents en matèria de sensibilització ciutadana per tots els carrers de la població.