dscn0663

Des de fa 5 anys, l’escola d’anglès de Vilafranca St Paul’s English Academy ofereix cursos d’estiu gratuïts als membres de Mas Albornà que així ho desitgin. Un grup d’ells (l’Igor, el Rossend, la Brigitte, el Joan i la Jennifer) ens han explicat de primera mà què els sembla l’experiència.
Tots ells van començar els cursos des del primer any que se’ls va oferir la possibilitat, de manera que són alumnes motivats i que repeteixen, any rere any, aquesta experiència formativa.
Cada dimarts i cada dijous durant una hora, aquest grup de cinc persones tenen una cita a l’acadèmia ubicada al carrer Santa Magdalena de Vilafranca del Penedès. Allà es troben amb la seva professora la Jèssica, la qual ja ho ha estat en anys anteriors i ja les coneix.
classes anglès“Aprenem les coses més bàsiques com ara els números, els animals, els mesos i les estacions de l’any, els dies de la setmana, els colors…” afirmen. “Hi ha coses que recordem d’altres anys però d’altres ens convé refrescar-les”, explica la Brigitte. “Amb la Jèssica aprenem a través de jocs i ens serveix per recordar les paraules. Juguem al memory amb cartes o fem fitxes amb molt encreuats sobre un tema” puntualitza l’Igor.
Quan els preguntem per què fan aquest curs, ens expliquen que els agrada parlar una altra llengua i que a les classes s’ho passen molt bé, que no se’ls fan llargues i que esperen amb ganes que arribi els dimarts i els dijous a la tarda. També afirmen que volen continuar l’any que ve si tenen l’oportunitat perquè estan motivats i s’ho passen bé.
Entre ells hi ha també molta complicitat i es coneixen molt de manera que les classes són molt disteses i amb un molt bon clima.
“Ens agrada també el final de curs, quan ens donen els diplomes i fem una petita festeta” explica el Joan.
Des de Mas Albornà hem signat un acord de col·laboració amb aquesta escola d’idiomes per a continuar fent xarxa, sumant esforços i iniciar projectes beneficiosos per ambdues parts.