Vés al contingut

img_20180925_195343

Ahir va tonar a visitar-nos l’actor Quim Masferrer per fer la darrera fotografia del calendari 2019 i ens vam avançar a la celebració oficial dels 50è aniversari per exigències del guió. El ”Mas de les Cabanyes” va ser l’escenari d’una imatge que simbolitzarà la gran festa que representa la celebració del mig segle de Mas Albornà.
Aquesta fotografia pretén evocar l’efemèride i per això vam muntar, simbòlicament, una festa d’aniversari. El pastís està dedicat a tots aquells que cada dia fem possible Mas Albornà.
En aquesta instantània el Quim va participar d’aquesta celebració en companyia d’un representació de persones de Mas Albornà, que no es van voler perdre la possibilitat de passar un a estona divertida amb l’actor.

20180925_194358

El calendari social de Mas Albornà, que el 2019 arriba a la 12a edició, és una iniciativa sense afany de lucre, pensat per a ser regalat o distribuït gratuïtament, en el qual es mostren persones de la Fundació en actitud positiva.
Un any més, volem agrair la col•laboració de tots aquells que han fet possible la realització d’aquest projecte, des de la participació desinteressada de les cares conegudes, passant pels creadors de la imatge gràfica (disseny i fotografia), patrocinadors, així com també totes aquelles organitzacions que ens fan suport i donen prestigi al producte.