La Fundació Mas Albornà és una de les més de 200 empreses catalanes que s’ha adherit al Manifest per una Economia amb Propòsit, que promouen les principals organitzacions empresarials del país, amb el lideratge de Respon.cat i la complicitat de la Cambra de Comerç. L’acte de presentació i signatura ha tingut lloc el dimarts 27 de juny a la Casa Llotja de Mar de Barcelona.

Es tracta de tota una declarió d’intencions per part de la nostra organització, la qual aposta pel seguiment d’una estratègia i accions alineades amb els principis de l’ESG (ambientals i de l’entorn, socials i de governança).

El manifest fa una crida al món empresarial per avançar en el desenvolupament actiu i compromès de la responsabilitat de les empreses envers la societat, amb un propòsit de triple impacte, econòmic, social i ambiental. També pretén mostrar públicament com les empreses són motor de canvi des d’uns valors de compromís i creant valor compartit.

Per fer-ho possible, es proposa que cada empresa estableixi un propòsit que marqui la voluntat de crear valor tant per a la pròpia empresa com per a totes les altres parts implicades.

Les principals organitzacions empresarials, sota l’impuls de Respon.cat, han promogut el manifest: la Cambra de Comerç de Barcelona, el Consell de Cambres de Comerç de Catalunya, Foment del Treball, Pimec, CECOT,  FemCat, el Col·legi d’Economistes, ASCEF, FEGP, La Unió, el Grup Impuls per Girona, la Fundació Gresol, i així fins a trenta, més altres que s’hi aniran sumant.

Llegiu el manifest.